donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Politie onderzoekt gewelddadige woningoverval in Zevenhuizen

Zevenhuizen – Op dinsdagavond 30 augustus is een bewoner aan het Begoniaplein overvallen door meerdere daders. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Rond half acht ’s avonds ontving de Politie een melding van een verdachte situatie bij een woning. Agenten die op onderzoek uitgingen, kwamen erachter dat bij de betreffende woning een overval had plaatsgevonden.

De bewoner was door de daders geduwd en geslagen, maar de overvallers waren inmiddels alweer verdwenen. Ook in de buurt werden geen verdachten meer aangetroffen. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekend gemaakt.

De Politie is een onderzoek gestart naar de daders en hun voertuig(en). Daarbij kan de politie goed de hulp van mensen uit de omgeving gebruiken.

Tips of camerabeelden delen

Heb jij iets verdachts gezien, andere bruikbare informatie of heeft u camerabeelden uit de (ruimte) omgeving rondom het Begoniaplein? Deel dit dan met de Politie. Dit kan telefonisch via het algemene nummer (0900-8844) of via de Opsporingstiplijn (0800-6070). Ook kunnen tips en beeldmateriaal worden opgestuurd via het online tipformulier.

Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem via de website of telefonisch via 0800-7000.

Laatste Nieuws

spot_img