dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Nachtelijke afsluitingen C.G. Roosweg (N210) door werkzaamheden

Komende week zal de Cornelis Gerardus Roosweg (N210) doordeweeks ’s nachts worden afgesloten voor wegwerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met iets meer reistijd.

De werkzaamheden vinden vanaf maandagavond 29 augustus tot zaterdagochtend 3 september plaats. Tussen 19.00 en 06.00 uur zal de weg in beide richtingen dicht gaan om de rotonde Carpe Diem (hm 1.0) te asfalteren. Ook zal tegelijk vanaf de Grote Kruising de weg richting de Carpe Diem-rotonde een nieuwe deklaag krijgen.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer worden omgeleid, terwijl overdag het verkeer over het gefreesde wegoppervlak kan rijden. Er zullen verkeersregelaars worden ingezet om weggebruikers te begeleiden.

De omleidingsroute betreft de Krimpenerbosweg, Vijverlaan, Ouverturelaan, van Ostadelaan, en Nieuwe Tiendweg, of andersom afhankelijk van de rijrichting. Naar verwachting bedraagt de extra reistijd vijf tot tien minuten.

Laatste Nieuws

spot_img