donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Gemeente organiseert open dag voor jong en oud

Altijd al eens willen weten wat er nu allemaal gebeurt op al die etages in het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel? Op zaterdag 10 september opent de gemeente haar deuren voor alle Capellenaren. Burgemeester en wethouders zijn aanwezig en je kunt een praatje met ze maken. Vanaf de twaalfde etage kun je met verrekijkers Capelle van boven bekijken

Activiteiten

Tijdens de open dag kun je het gemeentehuis bezoeken tussen 10.00 en 12.00 en 13.00 en 15.00 uur. Er worden tal van andere activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen op de foto met de nieuwe handhavingsmotor, en je kunt je eigen kinderpaspoort maken. Voor de allerkleinsten kun je schminken, glittertattoos plakken en ballonfiguren maken.

Capelle toen en nu

In de raadzaal kunnen bezoekers kennismaken met het nieuwe college van burgemeester en wethouders om met hen in gesprek te gaan over actuele onderwerpen. Ook het vergadercentrum is geopend. Iedere vergaderkamer heeft een ‘eigen’ historisch verhaal. In de Van Duvenvoordezaal is de expositie ‘Macht en Pracht’ van de Historische Vereniging Capelle te bekijken. De expositie vertelt de bezoekers meer over de geschiedenis van het Capels Bestuur.

Werken bij Capelle

Capellenaren die nieuwsgierig zijn naar de gemeente Capelle als werkgever, zijn van harte welkom bij de vacaturekraam op het publieksplein. Zij kunnen zich laten informeren over de vacatures bij de gemeente en het reilen en zeilen binnen een  gemeentelijke organisatie. Wie weet vindt men in Capelle wel een nieuwe (werk)uitdaging. Momenteel heeft de gemeente Capelle enkele tientallen vacatures op verschillende afdelingen openstaan.

 

Laatste Nieuws

spot_img