donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Conducteur mishandeld door drie mannen, klopjacht op daders

Een treinconducteur is maandagochtend beroofd en mishandeld door drie mannen. De trein werd op station Rotterdam Alexander stilgezet door de politie. De drie mannen sloegen op dat moment op de vlucht.

De trein was onderweg naar Leeuwarden vanaf Rotterdam Centraal. De conducteur wilde nog voor de eerste halte de mannen controleren op hun vervoersbewijs. De conducteur werd vervolgens bespuugd, geslagen en beroofd van zijn portofoon. De daders vluchten bij Station Alexander uit de trein.

De politie startte vervolgens een klopjacht op de verdachten. Omdat ze vermoedelijk via één van de nooduitgangen zijn gevlucht is er ook een politiehelikopter ingezet. Één van de verdachten kon in de omgeving worden aangehouden. Naar de andere twee verdachten is nog gezocht. Onder andere op de snelweg A20 en rondom de Capelseweg.

Het treinverkeer rijdt inmiddels weer volgens de dienstregeling.

 

 

Laatste Nieuws

spot_img