dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Politie arresteert twee mannen na incident met speelgoedwapen

Bij een ruzie in een woning op de Purmerhoek is donderdag een man lichtgewond geraakt. Volgens de melding die binnenkwam bij de politie ging het om een schietincident. De politie vermoedt echter dat er gebruik is gemaakt van een speelgoedwapen.

Aan het eind van de middag kwam de melding binnen bij de meldkamer. Toen de politie eenmaal aanwezig was, bleek dat er geen gebruik gemaakt kon zijn van een vuurwapen. De verwondingen van het slachtoffer waren daar namelijk te licht voor. De politie laat aan Capelle Vandaag weten dat ze vermoeden dat er gebruik is gemaakt van een zogenoemde gelblaster. Dat is een speelgoedwapen met gelballetjes erin. 

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Ook is het gebruikte wapen nog niet aangetroffen. De politie heeft wel twee mannen aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man uit Rotterdam en een 45-jarige man uit Capelle aan den IJssel. 

Laatste Nieuws

spot_img