dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

PvdA organiseert wandeltocht door Schollebos

De Capelse PvdA gaat wandelingen organiseren om het met inwoners te hebben over hun wijk.

De Capelse PvdA gaat wandelingen organiseren om het met inwoners te hebben over hun wijk. Op woensdag 24 augustus om 19:30 uur is de eerst volgende wandeling. Het verzamelpunt is het Pannenkoekenrestaurant Het Schollebos.

“We willen graag in contact komen met de wijkbewoners zodat we een beter beeld krijgen van wat er speelt in jouw directe omgeving”, aldus de partij. De PvdA roept ook op om plekken te delen waar langs gelopen moet worden. Met het project ‘Laat je wijk zien!’ hoopt de partij meer te weten te komen over wat er speelt in de Capelse wijken volgens inwoners.

Helemaal nieuw is dit idee niet, vorige maand organiseerde de partij een wandeltocht door de wijk Middelwatering. Maandelijks wordt er dan ook een nieuwe locatie gekozen. De wandelingen duren ongeveer één uur en vinden één keer per maand plaats.

 

Laatste Nieuws

spot_img