donderdag, april 25, 2024
spot_img

Huttendorp Schollevaar van start

Met spijkers en hamers in de aanslag ging de Capelse jeugd uit Schollevaar maandagmorgen van start met het bouwen van een hut. Op het grote grasveld bij de Contrabas wordt net als ieder jaar het Huttendorp Schollevaar georganiseerd.

Vorig jaar werd het Huttendorp nog georganiseerd met een beperkt aantal deelnemers vanwege coronamaatregelen. Dit jaar wordt er volle bak feest gevierd, want niet alleen het timmeren van een hut staat op de agenda, maar ook tal van activiteiten zoals het varen met een kano of het kijken van een film in de openlucht bioscoop. Ook kunnen de kids gebruik maken van een zipline.

De weersverwachting voor de speelweek ziet er goed uit, al moet men op woensdag wel even rekening houden met een stevige onweersbui in de middag.

Foto: Jan van den Arend

 

 

Laatste Nieuws

spot_img