donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Autoberger Roos komt met realityserie “Geluk bij een ongeluk” op de buis

Jaarlijks rukken 54 bergingsbedrijven 150.000 keer uit om gestrande automobilisten na een ongeluk of door pech van de weg te halen. Zo ook bergingsbedrijf Roos autoberging uit Capelle aan den IJssel. PowNed komt dan ook met een nieuwe realityserie Geluk bij een ongeluk.

In een zesdelige serie worden ‘de helden van de weg’ op de voet gevolgd door een camerateam van PowNed. Onder andere bergers Henk en Remke laten je zien hoe autobergers te werk gaan. Zo komen ze in actie na een ongeluk op de snelweg, en helpen een automobilist weer op weg na een lekke band. In een mum van tijd worden auto’s weggehaald zodat fileleed wordt beperkt. Daarnaast komen ze in actie voor inbeslagnames van deurwaarders.

Gestart als familiebedrijf

Roos Autoberging is al jaren een begrip in Capelle aan den IJssel. Ooit begonnen vanuit de Plantsoenstraat in Capelle aan den IJssel. Inmiddels een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een wagenpark van 11 wagens en 11 autobergers. Tegenwoordig wordt er grotendeels gewerkt vanuit de nieuwe vestiging in Schiedam.

Geluk bij een Ongeluk is vanaf 31 augustus 2022 elke woensdag om 21:20 uur te zien op NPO3.

Laatste Nieuws

spot_img