donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Xenna is de 1000e baby van 2022 in het IJsselland Ziekenhuis

In het geboortecentrum van het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is dit jaar de 1000e baby van 2022 geboren. Het gaat om een meisje genaamd Xenna uit Krimpen aan den IJssel. 

Een mijlpaal waar het ziekenhuis uiteraard graag even bij stil wilde staan. Co-bestuurder en dermatoloog R. Nellen reikte een knuffel en een mooi boeket aan de trotse ouders uit, en werd ook namens de gynaecologen een presentje gegeven. De ouders dankten de medewerkers van het Geboortecentrum hartelijk voor de goede zorg. Mw. Van den Herik: ‘Het personeel heeft ons echt gerustgesteld, ze luisterden goed naar wat ik zei, dat verdient een compliment.’

Het is voor moeders haar eerste kindje en voor vader een tweede kindje. Het ziekenhuis feliciteert het gezin van harte met de geboorte van hun dochter Xenna en wensen ze héél veel geluk en gezondheid met elkaar.

Het geboortecentrum in het IJsselland ziekenhuis is sinds anderhalf jaar in gebruik. Aanstaande ouders komen binnen een zeer luxe verloskamers, kraamsuites en couveusesuites. De kamers zijn zo ingericht dat er een huiselijke sfeer wordt ervaren. Daarnaast worden ouders altijd persoonlijk en professioneel benaderd.

 

 

Laatste Nieuws

spot_img