dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Brand in restaurant de Blokhut op de Strandweg

Een brand tegen de gevel van een restaurant aan de Strandweg in Zevenhuizen is donderdagavond gelukkig net op tijd ontdekt. Rond half twaalf werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand in het volledig houten gebouw.

Met de herinnering van 2015 in het achterhoofd werd er rekening gehouden met een mogelijke fikse brand. Het zou mogelijk gaan om en brand waarbij er buiten vlammen te zien waren. Bij aankomst bleek een verbindingsdoos voor elektra door vermoedelijk kortsluiting in brand te hebben gestaan. Dit kon gelukkig snel worden geblust. Wel stond er wat rook in het pand.

Het restaurant heet tegenwoordig de Blokhut en is volledig nieuw. De nieuwe eigenaren zijn in kennis gesteld zodat het pand kan worden afgedicht.

Laatste Nieuws

spot_img