vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Capelseplein grotendeels dicht na verkeersongeval

Het Capelseplein is grotendeels afgesloten in verband met een eerder ongeval. Daarbij is een motorrijder ernstig gewond geraakt.

De motorrijder kwam rond twee uur ’s middags ernstig ten val. Een woordvoerster van de politie geeft aan dat het slachtoffer er ernstig aan toe is en met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval landde een traumahelikopter naast het plein.

Verder laat de woordvoerster weten dat er uitgebreid onderzoek wordt gedaan. Zo is het niet duidelijk of het letsel enkel het gevolg is van de valpartij of dat de motorrijder ten val is gekomen door een onwelwording. Er waren geen andere weggebruikers betrokken.

Het Capelseplein is momenteel grotendeels afgesloten. Vanuit Krimpen aan den IJssel is het op het moment onmogelijk de Algerabrug over te steken. Er zijn veel files in de directe omgeving als gevolg van het ongeval.

Laatste Nieuws

spot_img