dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Schade aan woning na explosie Margrietplein Gouda

Gouda – Bij een woning aan het Margrietplein in Gouda heeft in de nacht van dinsdag op woensdag (19 op 20 juli) een explosie plaatsgevonden. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Omstreeks 02.15 uur werd bij de politie gemeld dat aan het Margrietplein een harde knal gehoord was. Ter plaatse bleek het om een explosie te gaan. Bij de explosie raakte een woning beschadigd, niemand raakte gewond.

Iets gezien?
De politie onderzoekt de zaak. Heeft u in de nacht van 19 op 20 juli iets verdachts gezien in de buurt van het Margrietplein? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Laat het de politie weten via politie.nl

Laatste Nieuws

spot_img