dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Tweetal steelt motor uit garage aan Griet Manshande Erf

In de nacht van maandag op dinsdag 12 juli hebben twee mannen een motor gestolen uit een afgesloten garage op het Griet Manshande Erf. Op camerabeelden is te zien hoe de dieven te werk gaan.

Op beelden is zichtbaar hoe de twee mannen rond drie uur ’s nachts met een scooter aankomen bij de garage. Het is een garage die afgesloten is met een rolluik, waar bewoners hun voertuigen kunnen parkeren.

De garage is afgesloten, zodat voertuigen veilig geparkeerd kunnen worden, maar niks lijkt minder waar bij het zien van de video. Het tweetal opent het rolluik met een gemak dat doet vermoeden dat dit niet hun eerste diefstal is.

De ene dief houdt het rolluik open, zodat zijn handlanger hun scooter eronder kan plaatsen. Samen lopen de mannen vervolgens naar de motor en rollen deze zo de garage uit. De scooter wordt weer vanonder het luik gehaald en dat is het laatste wat we van de twee zien. Het hele proces is een kwestie van een drietal minuten.

De motor die de twee hebben gestolen, betreft een wit-zwarte Honda CBR 1000 RR Fireblade met het kenteken 10-MB-HZ.

Tips melden

Mensen die weten waar de motor is, of andere bruikbare informatie hebben over bijvoorbeeld de daders, kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000. Uiteraard zijn camerabeelden uit de omgeving ook welkom.

Laatste Nieuws

spot_img