donderdag, april 25, 2024
spot_img

Gezellige bijeenkomst voor buurtbewoners Reviusrondeel

Gisterenavond heeft er op het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel een gezellige informele bijeenkomst plaatsgevonden. Bewoners en omwonenden konden terecht bij verschillende standjes op de informatiemarkt over onder andere plezierig wonen.

Naast de politie, Handhaving, Havensteder en stichting Welzijn die in de wijk samenwerken waren ook de buurtmoeders en het buurtpanel aanwezig en kregen bewoners meer informatie over de Lief & Leedstraten.

Gezellig was het zeker, want met een hapje en een drankje hadden bewoners met elkaar leuke gesprekken. Ook waren er tal van leuke activiteiten georganiseerd door een meidenclub uit de buurt.

De informatiemarkt werd georganiseerd door onder andere Havensteder, Stichting Welzijn Capelle, WOP Middelwatering en de gemeente.

Laatste Nieuws

spot_img