vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Zonnige 31ste editie De Koornmolen Lions Rottemerenloop

Zevenhuizen – De 31ste editie van de De Koornmolen Lions Rottemerenloop werd gelopen op een bijna tropische zaterdag. Lionsclub Zevenhuizen steunt met de opbrengst een aantal goede doelen, waaronder Team Zeparo.

Bij de jubileum editie in de pre-Corona-tijd in 2019 kwam ’s ochtends de regen nog met bakken uit de hemel. Dit jaar, bij de 31ste editie van De Koornmolen Lions Rottemerenloop, waren de omstandigheden omgekeerd. Ruim honderdvijftig deelnemers trotseerden de hitte om op zaterdag 18 juni te strijden over drie verschillende afstanden.

Veel lopers verzamelden zich op het terrein van recreatiepark De Koornmolen, die wederom was omgetoverd tot een gezellige start en finish locatie.

Commissievoorzitter Gert Jan Freeke was blij met de opkomst: “Door Corona konden we pas laat starten en liep het allemaal een beetje anders dan verwacht. Heel fijn dat ondanks de warmte zoveel mensen hebben meegedaan. Uiteindelijk doen we als Lions dit allemaal voor het goede doel.”

De opbrengst van De Koornmolen Lions Rottemerenloop loop is geheel bestemd voor het goede doel. Gert Jan Freeke reikte daarom al één cheque uit aan Team Zeparo.

Winnaars van de Koornmolen Lions Rottemerenloop 2022
Dames eerste plaats tweede plaats derde plaats
5 kilometer Hanna Kuiper van der Valk Lieke Bakker Anouk Bakker
10 kilometer Linda Alexandra Francisca de Jong Marjolijn van Tol
15 kilometer Annick Notermans Jennifer van Es Eveline de Wilt

 

Heren eerste plaats tweede plaats derde plaats
5 kilometer Den Hollander Tim Koning Menno Lieven
10 kilometer Jeffrey de Kramer Pim van Broekhuizen Tim Baas
15 kilometer Maarten van Zetten Joey van ’t Hoff Rick van Helden

 

Ook bij de Jan Visser Kids run, 1.000 en 1.500 meter, vielen de nummers één tot en met drie in de prijzen!


Meer foto’s en alle uitslagen zijn via de Facebook-pagina Lions Zevenhuizen terug te vinden en via de website lionsclubzevenhuizen.nl.

Laatste Nieuws

spot_img