dinsdag, mei 28, 2024
spot_img

Auto botst tegen boom Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is zaterdagavond op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel door onbekende oorzaak van de weg geraakt. De automobilist ramde een lantaarnpaal, reed tientallen meters tot het gras om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen.

De brandweer rukte uit voor mogelijke auto te water maar daar bleek geen sprake van te zijn. In de auto zaten twee personen een man en een vrouw. Beide personen raakten gewond. De vrouw is in de ambulance verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht.

De Europalaan staat erom bekend dat auto’s er meestal erg hard rijden. Op de weg de toegestane snelheid 50 km/u. De weg zelf nodigt echter uit voor harder rijden. Het lijkt erop dat gezien de schade ook deze automobilist geen 50 km/u heeft gereden. De oorzaak is volgens de collega’s van Gouwe IJsselnieuws mogelijk een liefdesruzie geweest waarbij de man aan het stuur van de vrouw heeft getrokken.

Laatste Nieuws

spot_img