donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Druk bezocht Midzomeravondconcert in tuin IJsseldijkkerk

Zaterdag 11 juni werd er volop genoten van het Midzomeravondconcert in de tuin van de IJsseldijkkerk. Een groot publiek kon weer genieten van prachtige muziek.

Al 29 jaar brengt de stichting van de IJsseldijkkerkconcerten muziek naar de gemeente en toegankelijk voor alle inwoners. Dit jaar werd – na twee jaar afwezigheid – voor het vierde maal het Midzomeravondconcert georganiseerd.

Enkele honderden bezoekers konden genieten van verschillende muzikale optredens van concertorkest Concordia onder leiding van Rob Sloekers. Op het programma stonden onder andere de Jupiter Hymne uit de Planets van Gustav Holst en de variaties voor hobo van Rymsky Korsakov, gearrangeerd door Jan Nellestijn voor sopraansaxofonist Raymond Maasland. Mezzo-sopraan Marjolein Niels zong liederen van Gustav Mahler en Antonin Dvorak.

Het was wederom een groots succes en hopelijk kan ook volgend jaar dit concert weer doorgang vinden.

Laatste Nieuws

spot_img