dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Inschrijving 12e Lions Zuidplas rally geopend

Voor de 12de keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de bekende De Haij & Van der Wende Advocaten Lions Zuidplas rally op zaterdag 10 september 2022.De start en finish van deze inmiddels roemruchte rally is wederom bij La Baraque. De inschrijving is nu geopend.

Dit jaar op zaterdag 10 september organiseert Lionsclub Zevenhuizen voor de 12de keer de De Haij & Van der Wende Advocaten Lions Zuidplas rally. De rally is een uitdagende kaartleesrit over mooie weggetjes in de nabije omgeving. De inschrijving is per heden geopend en deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.lionsclubzevenhuizen.nl/rally. De inschrijving bedraagt €195 per equipe van twee personen en bestaat uit een volledig verzorgd dagprogramma met lunch, borrel en buffetdiner, rally schild en twee deurstickers.

Commissievoorzitter Johan Hogervorst vertelt dat er dit jaar twee klassen zijn. “De Haij & Van der Wende Advocaten Lions Zuidplas rally kent dit jaar iets nieuws: de Toer en de Sportklasse. De Toer klasse is de bekende reguliere klasse, terwijl de Sport klasse bestemd is voor die deelnemers die van uitdagingen houden en ook vaker per jaar deelnemen aan rally’s”.

De opbrengst van de De Haij & Van der Wende Advocaten Lions Zuidplas rally komt volledig ten goede aan de goede doelen, zoals het Leger des Heils, de Zonnebloem, team Zeparo, maar ook Stichting Breath, Hennipgaarde Zevenhuizen, Cape Cruising 4 Kids, Stichting Jarige Job, 100Weeks, Leontienhuis en een uitje met de ouderen van woonzorgcentrum Beth San en de Zevenster. Hogervorst: “Ons motto is ‘We Serve’ en zo hopen we weer een groot aantal goede doelen te kunnen ondersteunen”.

Ook via www.lionsclubzevenhuizen.nl kunnen de deelnemers zich inschrijven en is meer informatie beschikbaar.

Laatste Nieuws

spot_img